Voor wie?   Gevechtsport!

BOX PROFESSIONAL MARCOS NADER draagt onze NEUROSOCKS knee high tijdens zijn comeback-gevecht. K.O. VOOR DE TEGENSTANDER IN DE TWEEDE RONDE. 

Marcos Nader, de beste bokser van Oostenrijk en broer van Bounce-hoofdcoach Daniel Nader, begon met boksen op de prille leeftijd van 7 jaar. "Via mijn oudere broer, die eerder had gebokst, kwam ik bij de sport die me vanaf het begin fascineerde." 

Marcos Nader: Ambitieuze Carrière Gegrepen door ambitie trainde Nader zelfs toen al drie tot vier keer per week, voordat hij op 11-jarige leeftijd de kans kreeg om mee te doen aan een bokswedstrijd. 

In zijn verdere carrière nam Marcos deel aan Olympisch boksen in vele toernooien, evenals Europese en wereldkampioenschappen en won hij verschillende toernooien en medailles. 

EU-kampioen middengewicht. 

In 2008 tekende Nader, vanwege zijn sterke prestatie in het olympisch boksen, een profcontract bij Sauerland Event, de toonaangevende bokspromotor in Europa. Zijn grootste succes als professionele bokser was het winnen van het EU-kampioenschap middengewicht. Bron: https://www.bounce.at

Neuro Socks Knee High
De beste sokken voor elke beoefenaar van gevechtsport, boksen, ...
Voor meer stabiliteit, meer balans en welzijn.