Q & A

Over het algemeen zijn al onze sokken uitgerust met dezelfde technologie en hetzelfde VOXX HPT-patroon. U moet dus zelf beslissen welke sokken het beste bij u en uw wensen passen.

Onze NeuroSocks hebben een speciaal geweven patroon aan de binnenkant, onder de bal van de voet. Dit patroon met de unieke technologie is verantwoordelijk voor de activering van de zelfgenezende krachten door homeostase.

Natuurlijk. U bent van harte welkom om onze andere, warmere sokken over onze Neurosokken aan te trekken. Het VOXX HPT-patroon zal hierdoor niet beïnvloed worden. Zo kunt u uw voorheen geliefde sokken dragen en hoeft u toch niet zonder de unieke VOXX HPT-technologie.

Onze NeuroSocks zijn gemaakt met een uitstekende pasvorm en kwaliteit. Het unieke VOXX HPT-patroon is in elk model van onze sokken geweven, wat grotendeels verantwoordelijk is voor het activeren van de zelfherstellende krachten. Dit patroon behoudt altijd zijn effect, ook bij veelvuldig wassen.

De vorming van pluisjes op kledingstukken - ook wel "pilling" genoemd - kan optreden waar de grootste wrijvingspunten aanwezig zijn. Dit kan natuurlijk vaak het geval zijn in het ondervoetgedeelte bij het dragen van gesloten schoeisel. Pilling heeft echter geen enkele invloed op de functionaliteit van het materiaal. Het is geen teken van slechte...

Begrijp alsjeblieft dat we je onze producten niet zomaar tegen speciale voorwaarden kunnen aanbieden. Dat zou oneerlijk concurrentie zijn. Af en toe hebben we echter speciale aanbiedingen waarbij u onze producten voor geweldige prijzen kunt kopen.