Over NeuroSocks®

Meer KRACHT - Meer ENERGIE - Meer BALANS - Meer BEWEGING - Meer WELZIJN

DE SLIMSTE PRODUCTEN TER WERELD VOOR UW WELZIJN

Onze slimme NeuroSocks® zijn ontwikkeld en vervaardigd, gebaseerd op een moderne technologie en op jarenlang onderzoek, om op een eenvoudige en een natuurlijke wijze meer welzijn en levenskwaliteit te bieden.

Bijna al onze producten zijn voorzien met de VOXXLIFE Human Performance Technology, die gebaseerd is op onderzoek uit de neuromusculaire wetenschap. Met een uniek in onze sokken geweven patroon, kunnen verschillende receptoren aan de onderkant van de voeten gestimuleerd worden.

Een gebrek aan stabiliteit en balans is vaak de oorzaak van voetproblemen of problemen in bepaalde zones van de rug.

De NeuroSocks® kniekousen bieden, door hun lengte, zelfs extra compressie aan de benen, waardoor de bloedsomloop optimaliseert en zo zorgt voor een aangenaam en fris gevoel in je benen en voeten. Ideaal bij zittend, staand beroep of zelfs vliegreis.

NeuroSocks® zijn perfect draagbaar voor dagelijks gebruik, maar ook te gebruiken tijdens het sporten zoals wandelen, lopen, fietsen, paardrijden.

Voor extra voordelen van deze slimste sokken ter wereld, kan u steeds terecht bij ons terecht. 

NeuroSocks Shop Benelux: +32 492 77 05  34

PARTNER WORDEN

Ook op financieel vlak kunnen onze NeuroSocks® een betere kwaliteit van leven bieden.

Een unieke kans om een lucratief tweede inkomen op te bouwen met de slimste wellnessproducten ter wereld, en zo tegelijkertijd duizenden mensen in Europa te helpen naar een betere kwaliteit van leven

Klinkt dit uitdagend en wordt je enthousiast? Word dan ook exclusieve businesspartner van onze NeuroSocks®.

Voor meer informatie over onze producten, actuele aanbiedingen en promoties, evenals de mogelijkheid tot een professionele switch, kan u steeds terecht bij:

NeuroSocks Shop Benelux: +32 492 77 05 34