Welke sokken passen bij mij?

19-03-2021

Over het algemeen zijn al onze sokken uitgerust met dezelfde technologie en hetzelfde VOXX HPT-patroon. U moet dus zelf beslissen welke sokken het beste bij u en uw wensen passen.

Onze wellness sokken

Onze wellness sokken hebben geen vaste sok tailleband en kunnen dus niet samentrekken of afknopen. Deze sokken zijn ideaal voor gezwollen of met vocht gevulde voeten. Dus als je het wat meer ontspannen wilt, zijn onze wellness sokken de beste keuze voor jou. De sokken reiken tot ongeveer halverwege de kuit.

Onze Mini Crew Socks
De favoriet van onze Neuro Socks. De Mini Crew Socks bieden een ideale, antislip pasvorm op de voet en hebben een licht compressie-effect via de tailleband. Deze sokken zijn ideaal voor dagelijks gebruik en reiken tot net boven de enkel.

Onze no-show sokken

Onze No-Show Neuro Socks zijn perfect voor de zomer en voor sneakers. Deze zijn vergelijkbaar met onze Mini Crew Socks, behalve dat ze alleen tot onder de enkel reiken. Zo zijn de no show sokken ideaal voor sportschoenen.

Onze atletische crew sokken

Onze crew sokken zijn identiek aan onze mini crew sokken, maar hebben als voordeel dat ze qua lengte vergelijkbaar zijn met onze wellness sokken. Hierdoor zijn de Athletic Crew sokken ideaal voor werkschoenen of koudere dagen.

Onze kniekousen

De kniekousen zijn ideaal voor hardlopers, atleten of om te joggen en wandelen, omdat ze door hun lengte zorgen voor continue compressie. De kniekousen zijn vergelijkbaar met conventionele compressiekousen uit natuurvoedingswinkels en reiken tot net onder de knie.

Onze VoxxLuxe sokken

Onze premium sokken VoxxLuxe zijn ideaal voor de subtiele zakelijke look en een uitzonderlijk draagcomfort. Dankzij het verfijnde katoen bieden deze Neuro Socks niet alleen dezelfde voordelen als al onze andere Neuro Socks, maar ook perfect comfort. Onze VoxxLuxxe sokken zijn iets langer dan onze wellness sokken en reiken tot halverwege de kuit.

Onze aanbeveling
Als je niet weet welke sokken je moet kiezen, raden we je aan om onze populaire mini crew sokken en een paar wellness sokken te bestellen. Zo kun je gerust uitproberen in welke sokken jij je het prettigst voelt.